Anime-Mania - Anime Fan Forum 
ИндексPortalКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 Shana's Amnesia

Go down 
АвторСъобщение
Hara
Новак
Новак
avatar

Female Рожден ден : 19.01.1996
Години : 22
От От : там където слънцето не огрява...
Брой мнения : 2
Дата на регистрация : 15.08.2012
Точки : 2320

ПисанеЗаглавие: Shana's Amnesia   Сря Авг 15, 2012 11:57 pm

Първо, здравейте на всички! Ще пускам една моя история. Тази история си е изцяло моя и не е по аниме или манга, ако някое име съвпадне с това на име на герой от манга или аниме ... ами случват се и такива неща! Напреднала съм с историята и ще е доста дългичка, поствах я в един друг сайт, но сега той не работи. Скоро ще пусна първата глава и искам от сега да се извиня за грешките, защото колкото й да ги поправям те пак са си там! :)
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Hara
Новак
Новак
avatar

Female Рожден ден : 19.01.1996
Години : 22
От От : там където слънцето не огрява...
Брой мнения : 2
Дата на регистрация : 15.08.2012
Точки : 2320

ПисанеЗаглавие: Re: Shana's Amnesia   Чет Авг 16, 2012 12:00 am

1-ВА ГЛАВА

Шана – каза мек женски глас. - Шана – повтори се гласът. Момичето се размърда и изохка от болката която усещаше по цялото си тяло. Мускулите й направо щяха да изкочат от кожата й докато тя ставаше от леглото.
- Ще закъснееш, побързай баща ти ще те закара. – каза мило с медения си гласец жената и отсави момичето да се преоблече.
Шана се облече безмълвно и флегматично, мъчейки се да забрави за грубата болка която усещаше. Когато беше готова тя мина през кухнята за да вземе закуската си, която майка й вече беше приготвила.
- Баща ти те чака в колата. – каза мило и нежно майка й.
- Благодаря мама – каза тихо момичто и излезна. След като се качи в колата тя отвори хартиеният плик в който майка и беше увила сладкиша. Шана захапа от него шумно и започна да дъвче оттегчено и уморено гледаше през прозореца. Баща й нито я поздрави нито я заговори. Пътуането беше тихо и скучно. След 1 час Шана пристигна на мястото което трябваше да бъде. Тя слезна от колата и преди да затвори вратата баща й каза да се пази и да помисли добре за решенията си, от своя страна Шана само кимна.
Момичето застана пред главния ход на огромната лъскава сграда. От страни на мраморната стена беше написно с големи букви: ‘’S.A.M ENTERTAIMENT.’’ (Singing, Acting, Model Entertaiment
). Шана пристъпи на пред и влезна огромната агенция за таланти. Тя знаеше точно къде да отиде и за тази цел взе асансьора. Когата стигна на 7-ми етаж тя влезна в огромна стая в която вече 6 момичета се разгряваха и чакаха нея.
- Ето я и нея – провикна се весело едно от тях.
- Не ме прегръщайте! Тялото ме боли от вчера! – каза Шана бързо преди някой да и причини болка. Тя се преоблече в дрехите си за танцуане и започна да раздвижва скованото си тяло. След около 2 часа упражнения тя се чувстваше по-добре. Момичетата тренираха танци и отново и отнво докато не останаха без капка сили. Естествено те бяха под наблюдението на своята хореографка която ги гледаше така както лешояд плячката си. В този момент едър мъж влезна в стаята и помоли момичетата да седнат. Естествено щастливо те се съгласиха и се строполоха тромаво на пода. Мъжът започна да говори.
- Утре бих искал да изнясним името на групата и позициите които сяка от вас ще има и договорът коийто ще подпишем, ок?
- ОКЕЙЙЙ – викнаха всички задружно.
- За членове като Шана, Мики, Иви и Никол бих искал да дойтете с родителите си утре в 9 часа в офиса ми. Аюми, Ели и Ами вие вече сте големи и решавате сами за себе си така че не задалжитело да идвате с родителите си. Стига те да имат въпроси са поканени да заповядат. Ясно ли е до тук? – попита той. Мики вдигна ръката си като знак че има въпрос.
- Да Мики?
-Значи ли че след като подпишем договора ще започнем да се подготвяме като група, като истинска група?
-Да естествена, но тоа не значи че ще става по-лесно от сега нататък. Първо бихме искали да знем какво ще е името на групата и позициите ви и естествено мнението на вашите родители. Всъщност няма да е зле всички да дойдат с родителите си. Още въпроси? – момичетата само кимнаха в знак на отговор и мъжът се обърна и си тръгна пожелавайки им приятна тренировка.
Шана каза каквото трябва на родителите си за утрешния ден и се качи по стълбите когато телефона звънна. Тя замръзна за момент на мястото си и после се впусна бързо към него за да вдигне.
- АЛО? – каза тя запъгтяно.
- Добър Вечер мога ли да говоря с господин Ясаширо? – каза дрезгав мъжки глас. Шана остана разочарована от обаждането и просто протегна ръката си към посоката на баща си.
-Тати – каза тихо тя и му подате слушалката. Баща й я взе и тя се качи в стаята си. Момичето застана пред огледалото си и се огледа внимателно. Тя погледна към ъгъла на огледалото в който беше закачена снимка на нея и още 6 момичета които позираха сладко пред камерата в тренировъчните си дрехи. Тя се усмихна и каза на себе се ‘‘Още малко ни остава до дебюта момичета....още малко...‘‘.
На сутринта всички 7 момичета и техните родители бяха пред офиса на шефа на отдела по музикално творчество и култура, така поне се водеше позицията му.
- Моля заповядайте – погани ги той учтиво и им предложи кафе.
- Така, изглежда нашите момичета достигнаха време за голямото си развите, а? – каза той смеейки се за да придаде по комфортна атмосфера сред семействата и децата.
- Така ами нека да започна със съществената част, сигурен съм че много от вас пропускат работа днес. Знаете вече, че шоубизнеса не е лека работа. Това не го може всеки. Както се е казвало и преди това е като джунглата, трябва да се бориш за твоето оцеляване и да ядеш преди да бъдеш изяден, но пък и за това си имаме група като тези млади дами тук които ще работят заедно в бъдеще и ще си помагат за победата и за тяхното място на сцената и за тяхното оцеляване. Искам да ви уведомя че след като групата дебютира ние, тоест агенцията ще поеме разходите по тях.Ще поясня какво ще рече това, вече няма да е нужно да плащата техните такси за тренировки и всичко останало което плащате, ние ще се погрижим за това. Естествено това означава че хонорарите които ще получават ще са сравнително малко но това ще е само в началото докато те не станат по-известни. Агенцията ще закупи телефон на всеки един от членовете на групата и ще плаща разходите по него също. Така стигаме до една неприятна новина за родителите. Заете че ще се наложи момичетата да живеят заедно за да е по лесно за нас да ги вземем от едно място без да се налага да патуваме до апартамента на всяка една от тях, а и графикът им ще стане натоварен и ще е по-добре за тях самите да са на едно място. Естествено членове като Шана, Мики и Иви ще бъдат закарвани и връщани обратно от училище. Ще се грижим добре за тях и ще наблюдаваме здравето им. Така дотук има ли въпроси?
- Искате да кажете, че всички ще живеят заедно? Къде и колко ще е наемът? – попита една жена на която темата за ‘‘живеене заедно‘‘ не й се нравеше.
- Наемът и всички разходи по апартамента са изцяло на агенцията. Апартаментът е близо до агенцията така че момичетата да могат да идват заедно и навреме и да са си отпочинали достатъчно. Като пример ще дам Шана на която и е нужно 1 час път с кола до агенцията и това ще е улеснение и за нея и за родителите й и за агенцията.
- Колко голямо ще е общежитието им? – попита друга майка.
-Апартаментът има 4 стаи, хол, кухня и 2 бани.
-От кога ще се наложи момичетата да се преместят в него? – обади се отново женски глас.
- Веднага след като датата на дебюта им бъде обявена. – каза спокойно мъжът.Родителите го попитаха с погледа си кога ще е дебюта им. Той попърза да отговори.
- Знаем че ще е през първата половина на другата година. Не се тревожете има още време. Може ли сега да преминем към позициите и името на групата? Ще се доразберем за останалата част когато отново се видим.
-Добре нека да разберем как ще е името на групата. – обади се мъж който изглеждаше доста оттегчен от разговора им.
- Така ще започна със позициите защото те вече са решени и за името на групата има известни колебания. Аюми ти като най-голяма в групата ще си лидер и водещ вокалист, Ели – главен вокалист, Ами – главен танцьор, Никол – главен танцьор и главен рапър, Иви – водещ танцьор, Мики – главен вокалист и Шана – водещ вокалист, водещ танцьор и водещ рапър. Това е вече решено от мен и от учителите на момичетата, така че тази тема не може да бъде оспорвана от родителите. Името на групата е проблемът. Момичетата вече имат име, но агенцията също. Реших да направим гласуване между родителите за да изберем името. Съгласни ли сте?
- Да – обадиха се няколко гласа. Мъжът повдигна чашата си с кафе и преглътна тежко, гърлото му беше сухо от толкоа много говорене.
- Така – прокашля се той – Името което момичетата искат е ‘’AMNESIA’’ a
агенцията ‘‘Seven S7ars‘’.
- Намирам и 2-те имена за оригинални, но не е ли малко негативно значението на
AMNESIA и какво трябва да значи за групата? – попита майката на Шана която до сега бе наблюдавала разговора.
- Добър въпрос – каза засмяно мъжът – името е с инициалите на момичетата (А
ymi, Eli, Ami, Nicole, Ivy, Miki, Shana – AMNESIA) момичетата тълкуват името като, като... ами да кажем че те ще станат толкова популярни че ще накарат зрителите да забравят за другите групи. Всъщност момичетата тълкуват думата много положително и смятам това за наистина оригинало, дори и да засяга други групи. Така нека сега да решим кое име да бъде.
След около общо 3 часово говорене и обяснения, договорът който важеше за 5 години беше подписан от всички и така AMNESIA
се свормира. Момичетата вече бяха официално една група и скро щяха да пуснат новини за техния дебют догодина. Тепърва трябваше да се напишат техните песни, те да се запишат от момичетата, да се измисли хореография и да се направи видео клип а за това имаше още доста време, но знаейки че вече са с една стъпка на път да изпълнят мечтите си, те бяха щастливи.
След месец излезнаха първите новини за техния дебют без да се споменава името на групата или на членовете в нея. През това време 15 годишната Шана се подготвяше за гимназия и беше залегнала над уроците....БУКВАЛНО, Шана спеше над учебниците си и не учеше сериозно, но кой ли го правеше.

-Отново! - провикна се остър и строг женски глас.
-Съжаляам! - отговори запъхтяно Ели. Пот се стичане от всякъде.
-Трябва да се справяте с тези движения или нищо няма да постигнете! Искате ли да успеете? Да се докажете че сте по-добри от другите?
-ДАА! - отговориха момичетата .
-Тогава...отначало и стойте на краката си! - викна жената и натисна бутона, след което музика изпълни цялата стая. Седемте силуета в огромното огледало се задвижиха в синхрон.........
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
 
Shana's Amnesia
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Anime-Mania - Anime Fan Forum :: Друго :: Фикчета-
Идете на: